Ателие
Капчица®

Капчица® е секундно лепило, което можете да използвате за малки поправки от битов характер.

Как да поправите дървен часовник с кукувичка използвайки Капчица® ГЕЛ

Употребата на Капчица® за малки поправки от битов характер е много лесно.

В тези четири стъпки ще Ви покажем как да използвате продукта за поправката на предмети, окачени на стената, без да се налага да ги сваляте. Тъй като Капчица® ГЕЛ не се разтича, той е идеален за този тип поправки.

Стъпка 1

За правилно лепене на дървени предмети с Капчица® ГЕЛ без да ги сваляте от стената, първото нещо, което трябва да направите, е да почистите добре с помощта на кърпа повърхностите, които ще бъдат свързани, така че да не останат следи от прах или мръсотия.

Стъпка 2

След като бъдат почистени, нанесете само една капка Капчица® ГЕЛ само върху една от частите, които трябва да бъдат залепени.

Стъпка 3

Съединете частите по такъв начин, че да съвпаднат точно. Ако сгрешите, не се притеснявайте - с Капчица® ГЕЛ имате повече време за коригиране.

Стъпка 4

Притиснете поправеното място в продължение на 60 секунди и след 60 минути ще бъде готово. Не забравяйте, че можете да използвате Капчица® ГЕЛ за онези поправки, при които е необходима по-голяма прецизност, изчистен завършек или по-плътно запълване. Капчица® ГЕЛ не се разтича и позволява корекция.

Запомнете, че благодарение на своята уникална опаковка Капчица® позволява да се дозира капка по капка, да стои изправена, като възпрепятства разливането на лепилото или запушването на тубата.

Вижте всичко, което можете да поправите

Искате ли да споделите поправката,
сте направили с Капчица®
?
Изпратете ни видео или снимки на вашата поправка, разкажете ни какво сте направили и ние ще го публикуваме.
Какво трябва да направите?
Много е лесно: снимайте, докато извършвате вашата поправка, и ни изпратете видео или снимки на вашата поправка, разкажете ни какво сте направили и ние ще го публикуваме. Изпратете го по електронна поща с тема: “Аз използвам Капчица”, добавете вашите лични данни, за да можем да се свържем с вас, а ако нашите експерти го одобрят, ще го публикуваме с вашето име на нашия сайт и в социалните мрежи.
Email: kapchitza@kapchitza.bg
Какво още можете да поправите с Капчица®
?
+ Поправка на бижута.
+ Залепване на счупени части от дървени мебели
(сцепени ръбове, ламинати, разлепвания и др.).
+ Сглобяване на рамки за картини.
+ Поправка на малки части от китари, цигулки и, като цяло, музикални инструменти.
+ Залепване на гумени маркучи.
+ Фиксиране на възли на риболовните корди.
+ Залепване на часовникарски детайли.